fbpx

Dit is Tamara, jongste dame bij de volwassenen van de club en sfeerbrenger extraordinaire tot uw dienst!
De aanwezigheid van deze recurveschutter en studente blijft zelden onopgemerkt.

Communiceren, dat kan ze goed!

Tamara komt uit Diepenbeek, maar vertoeft regelmatig in Borgloon bij haar vriend Arthur, die ze in de boogschietclub heeft leren kennen.

“Ik ben begonnen met boogschieten in 2017, op mijn 17de.
Één van mijn vrienden was lid van de boogschietclub van Overrepen en zijn vader heeft me een keertje meegenomen om van de sport te proeven. Daarna ben ik eigenlijk nooit meer weggegaan!

Ondertussen ben ik ook bestuurslid geworden van de club. Mijn functie, da’s communicatieverantwoordelijke. Ik leid alles wat met sociale media, de website, evenementen en de communicatie daarrond te maken heeft in goede banen.
Dat valt mooi in lijn met mijn studies. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn bachelor Communicatiemanagement aan Hogeschool PXL.”

Ooit Belgisch Kampioen?

“Mijn hoogste score tot nu toe is 262/300. Dat was op een LCI-wedstrijd op 25m dit jaar. Hopelijk kan ik binnenkort naar de 270 werken, dat is 9 gemiddeld.
Verder ben ik bij de dames pas Limburgs Kampioen Indoor geworden, werd ik enkele jaren geleden Vlaams Kampioen Indoor bij de jeugd en haalde ik twee jaar geleden een 5de plaats op het Belgisch Kampioenschap.”

“Waar mijn ambities nog liggen? Eens in de prijzen vallen op het BK!”

“Compound of barebow, da’s echt niks voor mij.”

“Ik schiet al 5 jaar met een recurveboog. Hoewel ik veel bewondering heb voor de barebowschutters in onze club – een groep die trouwens snel groeit – vind ik dat toch moeilijk, zo zonder vizier schieten. Ook compound lijkt me niks voor mij.”

“Met welke boog ik schiet? Ik heb momenteel een WNS Vantage handvat. Mijn latten zijn Scorpio’s van OK Archery. Hoewel de latten 28 pond zijn, haal ik er maar 25 pond uit. Korte armen hé!”

“Geel is goed! Niet te perfectionistisch zijn!”

Gouden raad van Tamara

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *